Undgå skader på håret ved hårfarvning – vælg Tints Of Nature

11 juli 2019
Astrid Pedersen
Undgå skader på håret ved hårfarvning - vælg Tints Of Nature

Når du står for at skulle vælge, hvorvidt du vil lade dit hår farve hos en frisør eller om du selv vil forestå denne opgave, skal du først og fremmest kigge på dine muligheder for at vælge så naturlig en hårfarve som overhovedet mulig. Du risikerer nemlig at ødelægge dit hår, hvis du vælger en traditionel hårfarvnings metode, som indeholder en del ammoniak og andre potentielt skadelige kemikalier. Og mange mennesker, som selv har forsøgt sig med hjemme farvning af hår, kan berette om hårtab, eksem i hoved bunden, og mange andre skræk scenarier.

Selv hos frisøren er der ingen garanti for, at du ikke udvikler en allergisk reaktion på de stærke kemikalier. Du er faktisk kun sikker på at minimere risikoen for disse grimme følge virkninger, hvis du vælger en farve, som er baseret på naturlige og helst også økologiske ingredienser.

Tints Of Nature – økologisk og naturlig hårpleje og farve

Hvis du mangler et lækkert alternativ til de traditionelle, tunge Henna farver, kan du med fordel prøve de lækre varianter fra brandet Tints Of Nature. Tints Of Nature hårfarve udmærker sig derved, at samtlige produkter udelukkende indeholder certificeret økologiske ingredienser så som udtræk fra planter og urter. Med Tints Of Nature hårfarve bliver dit hår naturligt farvet – du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt tidligere farve eller afblegning vil gå i forbindelse med pigmentet og skabe uønskede resultater.

Tints Of Nature er 100% naturlig hårfarve, og indeholder dertil C og E vitaminer, som bidrager til beskyttelse og genopbygning af de enkelte hårstrå. Dit hår bliver skinnende blankt og sundt at se på. Du vil opleve en mærkbar forbedring i hårets struktur – især hvis du samtidig husker at bruge Tints Of Nature shampoo og balsam i forbindelse med farvningen.

Du kan læse mere om naturlig hårfarve på hair4all.dk

Flere nyheder