Træfældning gør livet nemmere

15 maj 2021
Mette Nielsen

Der er de ting i din have, du godt kan gøre selv. Og så er der de ting, du bør holde dig fra. Træfældning er som regel en af dem, især hvis der er tale om et stort træ. Store træer er svære at styre, kræver meget arbejde og er svær at fælde, og derfor kræver det en professionel, hvis sådan en træ skal lægges godt ned.

Et stort gammelt træ med mange år på bagen er ikke nemt at fælde. Her skal der professionel træfældning til, hvis du vil være sikker på ikke at smadre garager, hustage og andre, når det vælter.

Vil du være sikker på, at du fælder et træ uden at lave skade på dig selv, andre eller ting, så få en professionel til at gøre det for dig.

Store træer falder langt

Du står måske i din have og tænker, at dit træ ikke er særlig stort, at det hælder lidt mod den side, hvor det gerne skal falde og det kan du sagtens selv gøre. Det kan du måske også, men du risikerer, at det går galt og træer falder forkert.

Et træ kan sagtens være meget større, end det ser ud til at være, når du står og kigger op på det. Det skal du have i tankerne, før du går i gang med at fælde. Selve kronen kan også være ret stor og fylde meget ud til siderne.

Hvis du er usikker, så få hellere en med forstand med fældning af træer til at gøre det for dig. På den måde kan du bedre være sikker på, at det ikke går galt. For det vil da være forfærdeligt, hvis et enkelt fældet træ er skyld i, at du pludselig skal have nyt tag på halvdelen af huset, eller din bil næsten bliver delt i to, eller værre endnu at en person kommer til skade. 

Flere Nyheder