Online lån er nemme at ansøge

31 oktober 2020
Lotte Hindsberg

En af kendetegnene ved online lån er, at låneproceduren er hurtig og nem. Det tager kun få minutter at ansøge modsat at ansøge i en traditionel bank, hvor du ofte skal booke et møde med en bankrådgiver og selve låneproceduren ofte tager flere uger. Skal du låne til et hus eller en bil er de traditionelle banker stadig de billigste og bedste, men skal du låne til forbrug er de absolut værd at undersøge. Du kan f.eks. ansøg om at låne i ikano bank.

Ansøger du et online lån tager det kun få minutter at ansøge. Derfor er det en god ide at søge mere end et lån og efterfølgende finde det bedste og billigste lån. Når du sammenligner skal du især sammenligne ÅOP, rentesatsen og hvilke betingelser der er for at betale lånet tilbage. Kan du ikke eller er det dyrt at betale lånet ud før tid, bør du som udgangspunkt finde en anden bank.

Hvad kræver det for at låne

Online lån er kendetegnet ved at det er nemt at låne og der er få krav til ansøger. Ansøger du i en traditionel bank tager det typisk 2-3 uger at få svar på en låneansøgning. I en online bank tager det kun minutter før du får svar. Samtidig beder online bankerne som udgangspunkt ikke om sikkerhed eller hvad pengene skal bruges til.

For at ansøge om et online lån skal du have et NemId, en aktiv mailadresse og så skal du have bopæl i Danmark. NemId skal du bruge til at underskrive din aftale med banken. Mailadressen til at kunne modtage et låne tilbud.

Det er også et krav at du er myndig og mindst 18 år gammel. Mange banker kræver at du er ældre end 18 år for at kunne ansøge og låne. Du skal helst være 19 eller 20 år.

Flere Nyheder