Lad en kropsterapeut hjælpe dig til bedre balance

04 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Mange af os ignorerer kroppen i det daglige, og lever kun i hovedet. Når vi ikke lytter til kroppens signaler kan den finde på at reagere meget voldsomt – for eksempel med stress. Det er derfor en god idé at supplere eventuel psykoterapeutisk stress behandling med behandling hos en kropsterapeut.

Hvad kan en kropsterapeut hjælpe med?

En kropsterapeut kan hjælpe dig hvis du oplever at du er fysisk og mentalt fastlåst – for eksempel som følge af en livskrise, en depression, en angst diagnose eller en stress sygemelding. Hvis du i alt for lang tid har ignoreret din krops signaler er der risiko for at den reagerer på en uhensigtsmæssig måde, og at du samtidig har mistet forbindelsen til – og bevidstheden om – din krop.

En kropsterapeut kan hjælpe dig med at genskabe såvel din kropsbevidsthed som din forbindelse til din krop hvilket gør det lettere for dig at fortolke kroppens signaler. Gennem øvelser og manuel behandling vil din kropsterapi hjælpe dig med så at sige at finde ned i kroppen på ny så du kan mærke dig selv og lære at lytte til kroppen.

image

Når du har en idé om hvad din krop prøver at fortælle dig vil du i fremtiden kunne reagere ud fra dette. Og så vil du opnå en bedre balance mellem krop, sind og intellekt.

Hvor kan jeg gå i kropsterapi i Århus?

Hvis du leder efter en dygtig kropsterapeut i eller i nærheden af Århus kan du med fordel vælge Lisbeth Degn. Lisbeth Degn er uddannet kropsterapeut og har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse klienter igennem kriser, stress og angst ved hjælp af kropsterapi.

Hos Lisbeth Degn er du i trygge og professionelle hænder, og du vil med sikkerhed opleve bedring i din tilstand allerede efter få sessioner. Klik ind og læs mere på lisbethdegn.dk

Flere Nyheder