Køb vinduer og døre hos JNA – en ansvarlig virksomhed

17 marts 2021
Astrid Pedersen

Er du på udkig efter holdbare og slidstærke vinduer og døre? Så kan du med stor fordel tjekke JNA Vinduer Og Døre A/S.

Hvorfor skal jeg købe vinduer eller døre til min bolig hos JNA Vinduer Og Døre A/S?

Der er flere gode grunde til at finde husets nye vinduer og døre i JNA Vinduer Og Døre A/S’ store katalog. For det første er du sikret produkter af højeste standard når du handler hos JNA Vinduer Og Døre A/S. JNA Vinduer Og Døre A/S sætter en ære i udelukkende at fremstille og forhandle vinduer og døre som kan holde i mange år, er præget af et smukt og gennemtænkt design, og er fremstillet af de bedste materialer på markedet.

Dette er samtidig grunden til at JNA Vinduer Og Døre A/S gennem mere end 45 år har kunnet levere kvalitets produkter til glade og tilfredse kunder – med stigende succes. Og så er JNA Vinduer Og Døre A/S en særdeles ansvarlig virksomhed når det handler om at støtte samfunds relevante initiativer.

Velgørenhed er en mærkesag for JNA

Når du køber vinduer eller døre hos JNA Vinduer Og Døre A/S får du ikke alene produkter i top kvalitet. Du får også mulighed for at støtte op om to af de mest markante velgørenheds initiativer i Danmark, nemlig Kræftens Bekæmpelse og de danske Julemærkehjem. JNA Vinduer Og Døre A/S donerer nemlig hvert eneste år et ikke ubetydeligt beløb til disse to organisationer som står for folkesundhed og omsorg for børns og unges trivsel og velfærd.

Du kan altså med god samvittighed købe dine døre og vinduer hos JNA Vinduer Og Døre A/S og vide at virksomheden tager et selvstændigt ansvar for at dele ud af sit overskud og dermed videregive forretningens succes til værdigt trængende. 

Flere Nyheder