Forkæl dine overnattende gæster med en lækker brunch

02 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Får du snart besøg af venner eller familie, der skal overnatte hos dig, kan det være, at du gerne vil forkæle dem med en lækker brunch om morgenen, når de vågner. Hvis det er mange mennesker, som du skal have til at overnatte, for eksempel hvis det er i forbindelse med en stor fødselsdag eller et bryllup, kan det godt være ret uoverskueligt at skulle lave al maden selv. For at slippe for at skulle stå og bruge hele morgenen på at lave mad, når du i stedet kunne hygge med dine gæster, kan du bestille brunch ud af huset

Et af de steder, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige lækre brunchbuffeter, er hos Kokken og Jomfruen. De tilbereder lækker mad uden dikkedarer. Der er derfor noget mad, som alle vil kunne lide at spise – både børn og voksne. Det er derfor oplagt for dig, at du vælger dem. 

Hellere for meget end for lidt 

Måske er du i tvivl om, hvor mange retter du egentlig skal vælge, og hvor mange personer du egentlig skal bestille til. I det tilfælde må reglen: hellere for meget end for lidt, altid gælde. Det er jo rarere, at du har noget mad, som du kan spise dagen efter, end at du har for lidt mad, og at der er nogle, der er nødt til at gå sultne fra bordet. 

Når du bestiller mad hos Kokken og Jomfruen, kan du vælge mellem deres færdiglavede brunchbuffeter eller brunchbuffeter, hvor du selv vælger, hvilke retter der skal være. Det er billigere for dig at vælge en færdiglavet brunchbuffet, samtidig indeholder den også alle de klassiske retter til en brunch. Det er for eksempel æg og pandekager. Hvis der er noget særligt, som du gerne vil have til din brunch, skal du jo selvfølgelig tage en vælg selv brunch. 

Flere Nyheder