Find det bedste tromme sæt i professionel butik

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du professionel trommeslager, eller blot feinschmecker når det handler om dit instrument, har du brug for en god leverandør. Det er ikke blot de enkelte trommer og bækkener som skal holde en god og solid kvalitet og dertil have en god lyd og klang.

Dit hardware – det vil sige stativer, pedaler og lignende – skal også helst være i orden. Ønsker du at udvide dit trommesæt med nye dele bør disse matche såvel resten af sættet som dine individuelle krav til lyd, feel, og ergonomi.

Derfor er det vigtigt at din leverandør af trommer og øvrigt udstyr har stor viden inden for netop dette felt. Du har ikke lyst til at købe udstyr og tilbehør samt dele til dit trommesæt hos en forhandler som blot sælger dig hvad der nu engang er på hylderne uden i øvrigt at vide noget som helst om de enkelte produkter.

Du bør udsøge dig en forhandler af trommer og udstyr som selv er trommeslager og som ideelt set har mange år på bagen inden for branchen. Og en sådan forhandler finder du i Søren Nørris Christensen som siden 1999 har drevet butikken Drum Limousine Concept Drum Store i hjertet af Århus.

Hvordan kan Drum Limousine hjælpe mig?

Søger du således trommer, trommesæt, bækkener og percussion udstyr i høj kvalitet kan du med fordel besøge Drum Limousine – i den fysiske butik eller i den online shop. Hos Drum Limousine finder du udelukkende slagtøjs instrumenter i høj kvalitet. Drum Limousine har desuden specialiseret sig inden for special designede og skræddersyede trommesæt til den kræsne trommeslager.

Drum Limousine kan, med andre ord, hjælpe dig med at udvikle og fremstille et trommesæt som passer præcist til dine behov, uanset om du spiller professionelt eller på hobby plan. Læs mere, og kontakt Drum Limousine, via hjemmesiden www.drumlimousine.dk

 

Flere Nyheder