Få kvalificeret hjælp til VVS i din bolig

21 januar 2021
Astrid Pedersen

VVS arbejde er ikke for amatører. Det er simpelthen forbundet med for høj en risiko selv at fuske med rørene i hjemmet, hvad end det handler om gas, vand eller varme. Derfor bør du altid få en autoriseret VVS installatør på banen når der skal udføres arbejde på installationerne.

Hvor får jeg kompetent assistance til VVS i Roskilde?

Hvis du bor i Roskilde eller oplandet hertil kan du med fordel vælge Erik Petersen’s Eftf. som din VVS tekniker i Roskilde. Hos Erik Petersen’s Eftf. finder du udelukkende dygtige installatører og montører som står klar til at hjælpe dig med dine VVS opgaver i hjemmet.

Erik Petersen’s Eftf. løser opgaver af en hver karakter og i alle størrelser. Uanset om du ønsker hjælp til at flytte et afløb i dit badeværelse, eller om du ønsker en fuld planlægning og projektering af VVS installationer til dit nybyggeri kan Erik Petersen’s Eftf. hjælpe dig.

Står du for at skulle renovere din bolig, og skal de faste VVS installationer i din bolig i den forbindelse moderniseres, kan du med stor fordel kontakte Erik Petersen’s Eftf. tidligt i processen. På den måde får du nemlig den bedste hjælp til at planlægge installationerne således at disse bliver helt optimale i forhold til køkkenets eller badeværelsets disposition. Og frem for alt får du en tidssvarende VVS løsning som lever 100% op til de gældende krav og standarder inden for området.

Samtlige VVS installatører hos Erik Petersen’s Eftf. sørger for løbende at holde sig a jour med hensyn til de nyeste regulativer samt de mest moderne materialer og arbejdsmetoder. Dette er din garanti for et stykke professionelt og veludført VVS arbejde som er bygget til at kunne holde i mange år.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på dine VVS opgaver kan du kontakte Erik Petersen’s Eftf. via virksomhedens hjemmeside på johnvvs.dk

Flere Nyheder