En guide til at vælge den bedste vicevært

18 januar 2021
Cecilie Mortensen

En vicevært kan i dag hjælpe med at løse mange af de opgaver, som er nødvendige for at holde driften for en ejendom. Uanset om du er privat investor, boligforening, ejerforening eller en andelsforening, skal I have en løsning for, hvordan I ønsker at varetage den daglige drift. Det kan blandt andet være i forhold til, hvordan fællesarealerne blive vedligeholdt og hvem der vasker trapperne, således ejendommen altid fremstår velholdt og præsentabel. Det kan være tidskrævende at sætte beboerne til at udføre disse opgaver eller gøre det selv. Derfor er der mange der vælger at hyre en vicevært til at løse disse opgave.

Hvilke opgaver kan en vicevært løse?

En vicevært kan både løse de mindre og større opgaver i den daglige drift. Det kan være alt fra opgaver som trappevask, snerydning og affaldssortering. Du kan også få hjælp til vinduespudsning eller syn af en bolig ved indflytning og fraflytning. Det kan være en stor hjælp at have en vicevært tilknyttet sin ejendom, da man ikke skal bekymre sig om driften.

Derfor skal du vælge en ekstern vicevært 

Her er det dog vigtigt at vælge den bedste løsning fra start, så det ikke blive for dyrt for dig. Hvis du derfor overvejer at ansætte en vicevært, kan det oftest bedre svare sig at hyre en ekstern vicevært. Det vil blandt andet betyde, at du kun betaler for de ydelser der bliver leveret. Derudover skal du ikke tænke på pension, feriepenge og opsigelsesperiode. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvem du skal erstatte viceværten med, hvis der opstår sygdom. 

Det giver dig derfor en fleksibel løsning at vælge en ekstern vicevært. Her kan vi varmt anbefale dig at vælge dahlin-ejendomsservice.dk, hvis du ønsker en erfaren og billig ejendomsservice. De har mere end 40 års erfaring med at løse opgaver for deres tilfredse kunder. 

Flere Nyheder