Basics by Carat – enkle og elegante smykker

11 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Mangler du den helt rigtige gave til din niece eller naboens datter som fylder år, skal konfirmeres eller bliver student? Så går du aldrig galt i byen med et fint smykke. Og skal dette holde en solid kvalitet kan du med fordel vælge det blandt de fine smykker i smykke kollektionen Basics by Carat.

Hvad er Basics by Carat?

Basics by Carat er en kollektion af eksklusive smykker i top kvalitet, formgivet, fremstillet og forhandlet af den danske smykke kæde Carat Diamanter. De dygtige og kreative smykke designere hos Carat Diamanter står bag den fine kollektion som både tæller elegante øreringe og ørestikker, fine og raffinerede armbånd, smukke fingerringe samt kønne og enkle halskæder med tilhørende vedhæng.

image

Basics by Carat er en samling af prisvenlige smykker som passer til en hver anledning. Du vil ikke gå galt i byen med et Basics by Carat smykke til konfirmanden, studinen eller atten års fødselaren.

Basics by Carat smykker klæder den kræsne og kvalitets bevidste kvinde som sætter pris på stil og raffinement. Og derfor kan du være helt sikker på at din gave ikke kommer til at ligge og samle støv i en skuffe når du vælger smykker fra kollektionen Basics by Carat.

Køb smykker online hos Carat Diamanter

Den lækre kollektion forhandles som nævnt oven for udelukkende gennem Carat Diamanter. Bor du ikke tæt på en af Carat Diamanters fysiske butikker har du mulighed for at købe dine Basics by Carat smykker online.

Carat Diamanter er nemlig i besiddelse af en særdeles velassorteret online shop hvor du foruden Carat Diamanters egne kollektioner finder et stort udvalg af smykker og ure fra de mest kendte og velansete smykke huse i Danmark og i udlandet.

Du kan se det store udvalg, og læse mere om Basics by Carat, på Carat Diamanters hjemmeside caratdiamanter.dk

Flere Nyheder