Arbejd andre steder som freelance tekstforfatter

20 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Det her skal ikke handle om, hvem og for hvad man vælger at skrive for, når man er freelance tekstforfatter eller skribent eller selvudlært journalist.

Faktisk skal det helt lavpraktisk handle om, at man finder sig nogle forskellige steder i lokalmiljøet, området og ligefrem hele verden at arbejde i, så man oplever noget afveksling i ens arbejdsliv som tekstforfatter.

Mange vælger nemlig at blive tekstforfatter på freelance-basis, fordi de så ofte selv kan vælge, hvor de vil arbejde henne.

De fleste vælger i den forbindelse at arbejde hjemmefra, da det gør det lettere at komme på arbejde, og har man små børn, så kan man lettere tage sig af dem.

Ellers tager man måske ud til et kontorfællesskab, så man har andre at mødes med, om man arbejder sammen med dem eller ej.

Men hvorfor ikke udvide ens horisont lidt mere?

Du kan tage ud i hele verden som freelance tekstforfatter

Det smarte ved at arbejde som freelance tekstforfatter nu om dage er, at man bare skal have sig en bærbarcomputer, internetadgang, og så er man kørende.

Derfor kan man jo tage til udlandet i en helt anden tidszone end den danske, hvis man ønsker det, så længe man ved, at strømforsyningen passer, og internettet er stabilt nok.

Desuden skal man lige tænke på tidsforskellen, hvis man kommunikerer med nogle kunder.

Det kan så være svært at koncentrere sig om at arbejde, hvis man har nogle eksotiske omgivelser i nærheden, så man hellere vil holde ferie, men her skal man have selvdisciplin, og det har man vel allerede som tekstforfatter generelt.

At være under andre himmelstrøg kan både være med til at give en fornyet inspiration til at lave ens opgaver, og det kan også være med til at gøre, at man genvinder interessen og ser lyspunkterne ved det her arbejde, hvis man ellers var ved at glemme dem.

Flere Nyheder